Nemokake lan Milih Karir Tengen

Nemokake lan Milih Karir Tengen

Nemokake lan Milih Karir Tengen

Hot

Thursday, December 28, 2017

Nemokake lan Milih Karir Tengen

December 28, 2017 0

Yen sampeyan lagi tindak menyang kelas Kindergarten lan takon apa sing kudu dadi titik ing ngendi dheweke tuwuh, sampeyan bakal krungu reaksi kaya pejuang, spesialis, pemain balet, putri, lan polisi. Sawise wong-wong sing padha ngetik ing sekolah pusat, musings kasebut bisa owah kaya reaksi; sawise mandhiri saka wong-wong mau, dokter hewan, utawa pahlawan. Minangka wong-wong understudies advance ing ujian menyang sekolah menengah, sampeyan bakal nemokake sing luwih attentive babagan karir utawa kekurangan ing departemen sing.

Apikan saka apa sing kita pikirake minangka anak-anak, bebener tumrap urip lan ngakoni kebutuhan kita kanggo entuk dhuwit kanggo tuku. Sing ngomong, lunga dhisik, awake kudu mangan sak durunge, apa ora? Ibu ora bakal mangan saben dinane sampeyan perlu kanggo apa wae sing isih ana ing uripmu! Luwih saka iku, kepriye bakal teka tanpa mobil lan gas kanggo dilebokake?

Saka kabutuhan langsung nerangake pilihan. Sadawane garis kasebut, kita nemtokake manawa warna ijo sing njabane rezeki ing paunches lan sandhangan kita ing gegere. Nalika kita entuk tugas kasebut, kita wiwit mangerteni yen kita bisa menang luwih akeh kanggo tuku luwih akeh. Oalah, carane wong pendekatan njaluk awis luwih? Kabeh iku dianggep, ana akeh cara. Salah sijine yaiku nglakokake jam maneh. Nggarap luwih jam mundhakaken pangerten ora ana urip sosial ing sanjabaning karya.

Kepiye sampeyan ngatur laba, urip sosial, kulawarga, lan liya-liyane. nalika ngundhuh bayar sampeyan INGIN kanggo gain? Ana siji nanging sampeyan bisa njawab sing kanggo dhewe. Aku bisa, contone; kurban sampeyan sawetara pitunjuk sing aku sinau ing karir nyoba.

Latihan

Latihan penting nalika mindhai karir sing bener. Kanggo sawetara, latihan wis ngilangi pirang-pirang taun kanggo entuk gelar kasebut lan ngupayakake advancement. Kanggo liyane, latihan njupuk sawetara kelas ing jurusan junior College kanggo duwe sawetara expertise ing lapangan. Kanggo paling, latihan nyadari apa sing bisa diakses lan berkembang.

Ngembangaken latihan sekolah sampeyan minangka pendekatan apik kanggo nggampangake karir saiki utawa miwiti karir liyane. Ora ana sertifikat, bisa uga; yen sampeyan bakal maju utawa malah nemokake pendhudhukan ing lapangan sing bakal mbayar sampeyan apa sing sampeyan butuhake metu saka sekolah. Sampeyan kudu paling mesthine kanggo mbuktekake dhewe utawa duwe kontak supaya bisa dibayar apa sing sampeyan pantes.

A College junior nemu sampeyan tangan-ing nyiyapake sampeyan bakal requirement kanggo lapangan tartamtu. Ing salawas-lawase, dheweke malah bakal bisa nemokake pendhapat tingkat bagean. Iki minangka jawaban cepet kanggo nemokake cara karir liyane.

Ngarahake dhewe minangka potongan paling angel njupuk karir. Apikan apa sampeyan milih nggoleki sakwise sekolah ing samubarang prakara, senadyan kabeh kudu diajar dhewe ing alternatif sing bisa diakses. Aset paling apik yaiku kanggo nelusur pitunjuk karir ing sekolah menengah sampeyan. Ing acara sing kaya aku lan pangembang alon, sampeyan ora duwe alternatif kasebut. Iki ninggalake pustaka tetanggan, pembelajaran umum, lan sekolah utawa kuliah ing ngendi wae.

THE SEARCH

Hubungi fokus karir toko utawa kantor tanpa pekerjaan lan pituturake manawa padha duwe bukti sing bisa diaksès kanggo sampeyan. Padha duwe jeneng liya ing sacedhake umum, nanging ing dasar iku, sampeyan bakal nemtokake apa kemampuan sing paling apik ing kinerja. Ora ana pass utawa flop, supaya ora ngetokake "test". Iku pancene ngukur aptitudes sampeyan. Saka titik kasebut, sampeyan bisa nemtokake lapangan apa aptitude sampeyan paling mikir optimistis ing grasping lan bisa njupuk ing liyane. Yen sampeyan mangerteni data kasebut, sampeyan kudu takon dhewe, "Apa aku arep kerja ing lapangan?" Utawa "Apa aku seneng karo lapangan iki?" Yen jawaban sing tepat ora ana, ing wektu iku pilih beda sing sampeyan ngluwihi pangarepan ing Panjenengan keputusan kepinteran ora mesthine dadi aptitude paling apik. Umpamane, aku mlumpat ing kesempatan kanggo nggarap PC, nanging pengalaman paling apik ing ngrancang. Aku kepengin dadi spesialis, nanging aku nggoleki pemikiran kritis. Kanthi cara iki, nulis program komputer minangka keahlian sing aku sinau lan entuk kick metu saka kasempatan kanggo nindakake.

Hubungi sekolah lingkungan utawa kuliah lan tanggalan rapat karo panyengkuyung karir ing kana. Obrolan karo wong-wong mau babagan careers bisa diakses ing saindhenging umum bakal dadi bantuan apik tenan kanggo mangerteni pekerjaan apa sing ana dhasar. Ing kasempatan sing bakal sampeyan pindhah utawa drive, wilayah kutha luwih gedhe duwe lawang sing luwih akeh mbukak.

Plain lan straightforward, pencet aspal. Yen sampeyan ora metu lan takon, sampeyan ora bakal ngerti potensi sampeyan. Ing acara sing kaya aku, aku seneng nyambut gawe ing wayah wengi lan nggunakke web kanggo pitakon lapangan.
Read More